Μέχρι νεωτέρας

Πληροφορίες

Το μπλογκ

Το «Μέχρι νεωτέρας» έχει μια ιδιαιτερότητα σε σχέση με τα κλασικά μπλογκ. Περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο κείμενα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλού (τα περισσότερα στη στήλη Συναντήσεις της «Αυγής»). Έτσι, ο ρόλος του είναι να συλλέγει αυτό το διάσπαρτο υλικό, το οποίο συγκεντρωμένο δίνει μια πιο ενιαία εικόνα της πολιτικής μου σκέψης και του τρόπου που εξελίσσεται μέσα στο χρόνο. Ενίοτε, βέβαια, παρεμβάλλονται και κάποια κείμενα που έχουν γραφτεί ειδικά για εδώ.

Το όνομα του μπλογκ παραπέμπει στο τραγούδι της Δ. Παναγιωτοπούλου «Μ’ ένα καρότσι». Αν δεν το έχετε ακούσει, κάντε το εδώ.

Ο συγγραφέας

Λέγομαι Παναγιώτης Πάντος. Γεννήθηκα το 1976 και ζω στη Ν. Σμύρνη. Σπούδασα Χημεία και Πολιτική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζομαι ως διορθωτής κειμένων και επιμελητής βιβλίων. Είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και από το 2004 έως το 2010 συμμετείχα στην Κεντρική Επιτροπή του Συνασπισμού και σε άλλες «θέσεις ευθύνης» (κατά την αριστερή pc ορολογία). Τα υπόλοιπα από κοντά (εντωμεταξύ όμως ρίξτε μια ματιά στο site της Στροφής Νέας Σμύρνης)…

TrackBack URI

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: